Tel. +4971619562227 | Mob. +4917642039677 info@tibo-tv.eu

FUTBOLL

Ligat elitare të futbollit

MOTORA

Garat e shpejtësisë

BASKETBOLL

Kampionët e basketbollit

TE TJERA

Tenis Boks UFC Biçikleta

Të gjitha ligat elitare të futbollit

20 kanale sportive ku mund të shikosh LIVE të gjitha ndeshjet e ligave elitare të futbollit evropian dhe botëror.

Emocionet e garave të shpejtësisë

Emocionet e kampionatit botëror të Formula 1 dhe Moto GP. Do të shihni të gjitha garat kualifikuese dhe garat e çmimeve të mëdha.

 

Kampionët e basketbollit

Të gjitha eventet e FIBA Basketball, ndeshjet kualifikuese dhe kampionati Botëror e Evropian deri më 2021.

Zgjidh tani si të shikosh TiBO SPORT

Abonim për TiBO Smart TV

SMART TV

TIBO BOX

MOBILE TV

Share This