Tel. +4971619562227 | Mob. +4917642039677 info@tibo-tv.eu

Programet më të dashura televizive

Video on Demand

Videotekë personale për të gjitha moshat dhe shijet. Mbi 2000 filma shqiptarë dhe të huaj, filma të dubluar në shqip për fëmijë, dokumentarë, koncerte etj.
Videoteka rifreskohet vazhdimisht me materiale të reja.

Replay TV

Regjistrim automatik 7 ditor i 30 kanaleve më të ndjekur nga bashkatdhetarët. Tashmë nuk humbisni asnjë nga eventet e preferuara, pasi me Replay TV, shikoni çdo gjë sa herë që dëshironi.

CILËSIA E VIDEOS

Në format HD dhe 4K

GUIDA E KANALIT

Programacion për çdo kanal

LISTA IME

Krijo listën e preferuar

KONTROLLI PRINDËROR

Vendos kodin me 4 shifra
Abonohu tani në:
Abonim për TiBO Smart TV

SMART TV

TIBO BOX

MOBILE TV

Share This