Duke treguar të gjitha 3 rezultatet

Smart TV Android – Abonim Familjar 12 Muaj

159,00 €

BLI
PROVO 1 DITË ABONIM FALAS Shkarko nga Google Play dhe regjistrohu në “Sign Up”

Shiko direkt në Smart TV me sistem Android mbi 5.0, mbi 270 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

INFO: Aplikacioni “TiBO TV” është i vlefshëm për të gjithë Televizorët Smart: SAMSUNG, LG, APPLE TV, AMAZON FIRE, VESTEL dhe Smart TV Android me sistem operativ mbi 5.0 si SONY, PHILIPS, SHARP, HYUNDAI.

Smart TV Android – Abonim Premium 12 Muaj

199,00 €

BLI
PROVO 1 DITË ABONIM FALAS Shkarko nga Google Play dhe regjistrohu në “Sign Up”

Shiko direkt në Smart TV me sistem Android mbi 5.0, mbi 270 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

INFO: Aplikacioni “TiBO TV” është i vlefshëm për të gjithë Televizorët Smart: SAMSUNG, LG, APPLE TV, AMAZON FIRE, VESTEL dhe Smart TV Android me sistem operativ mbi 5.0 si SONY, PHILIPS, SHARP, HYUNDAI.

Smart TV Android – Abonim Premium 3 Muaj

79,00 €

BLI
PROVO 1 DITË ABONIM FALAS Shkarko nga Google Play dhe regjistrohu në “Sign Up”

Shiko direkt në Smart TV me sistem Android mbi 5.0, mbi 270 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

INFO: Aplikacioni “TiBO TV” është i vlefshëm për të gjithë Televizorët Smart: SAMSUNG, LG, APPLE TV, AMAZON FIRE, VESTEL dhe Smart TV Android me sistem operativ mbi 5.0 si SONY, PHILIPS, SHARP, HYUNDAI.

Share This