Tel. +4971619562227 | Mob. +4917642039677 info@tibo-tv.eu

Lista e kanaleve

Lista e kanaleve të paketës televizive TIBO FAMILJARE

Paketa TIBO FAMILJARE për TV ofron në LIVE TV të gjitha kanalet e platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë. Kanalet e paketës familjare të platformës TRING me filma dokumentare dhe programe të ndryshme, kanalet shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

 

SHQIPTARE
• Vizion
• Vizion+6
• RTSH 1
• RTSH +6
• RTSH 2
• RTSH 3
• RTK
• RTK +6
• Rtv 21
• Rtv 21 +6
• KTV
• KTV +6
• Alsat-M
• Alsat-M +6
• ISP Popullore
• ARB Nostalgjia
• Tring International
• RTSH Shqip
• RTSH Plus
• RTSH Agro
• RTSH Gjirokastra
• RTSH Korça
• RTSH Kukesi
• RTSH Shkodra
• Ora TV
• MCN TV
• Shijak TV
• RTV Dukagjini
• Koha TV
• Rtv 21 Maqedoni
• Club TV
• Tv Kopliku
• Star Plus
• Real TV
• Skampa
• TV Johaniter
• ACTV
• ALBTV USA
• Adria net
• Nesër TV
• TV Malisheva
• Kanal 10
• BESA
• Drita Tv

INFORMATIVE
• Tibo News
• Abc News
• RTSH 24
• News 24
• Syri Tv
• Euronews Albania
• Report TV
• Ora news
• Kanali 7
• RTSH Kuvend
• Fax news
• Scan TV
• Zëri TV
• ATV
• UTV
• AVN
• BBC World
• EuroNews
• France 24
• CNN Türk
• NTV
• Deutsche Welle
• WELT

KINEMA
• PRIME 1
• PRIME 1 +
• PRIME 2
• PRIME 2 +
• THRILLER
• THRILLER +
• DRAMA
• DRAMA +
• ACTION
• ACTION +
• COMEDY
• COMEDY +
• SERIAL
• ISP Hits
• ISP Hits +
• ISP Dramë
• ISP Dramë +
• ISP Aksion
• ISP Aksion +
• ARB Komedi
• ARB Komedi +
• ARB Mrekulli
• ARB Mrekulli +
• ISP Pikëpyetje
• ISP Pikëpyetje +
• ARB Shqip
• Klan Plus +6
• TDC
• Series
• Kanal D
• 3 Plus
• SMILE
• Tring Collection
• Tring Classic
• Tring family
• Tring Super
• Tring Super +6
• Tring Comedy
• Tring Comedy +6
• Tring Action
• Tring Action +6
• Tring Fantasy
• Tring Fantasy +6
• Tring Shqip
• Tring Life
• Tiring Novelas
• RTSH Film
• Fox
• Fox Life
• Fox Movies
• Rai Movie
• Rai Premiu

ARGËTIM
• DOC 1
• DOC 2
• ISP Dokumentar
• ARB Aventura
• ISP Sport
• Living
• MUSE
• Tring History
• Tring Planet
• Tring World
• Premium HD
• Discovery Science HD
• Discovery Turbo Xtra
• Nat Geo HD
• Travel Channel HD

• 24 Kitchen
• Animal Planet HD
• TLC
• ID Xtra HD
• Arte
• TRT Belgesel
• TGRT Belgesel
• TV8
• TLC
• DMAX
• Kabel 1 Doku
• N24 Doku
• 1-2-3.tv

FËMIJË
• Ding Dong
• Ding Dong +
• Clover
• Clover +
• ISP Kalamajtë
• ISP Kalamajtë +
• Bubble Tv
• Baby TV
• Tring Kids
• TRING TRING
• TIP TV
• RTSH shkolle
• RTSH Kids
• Nicktoons
• Kika
• Cartoon Network
• Rai Gulp
• Rai Yoyo

MUZIKË
• Euro Al
• Click Channel
• RTSH Muzikë
• IN tv
• AMOL
• First TV
• Dasma
• NOVA MEDIA
• Diaspora TV
• Frame TV
• BBF
• STV Folk
• SuperSonic
• Folk +
• Elrodi TV
• Blue Sky
• AV 1
• AV 2
• AV 3
• Rtv Sharri
• MTV KOSOVA
• TURBO CHANNEL
• Isp MusiX
• Isp Shairat
• MFM
• Syri Blue
• Tv OPOJA
• Top estrada
• Elsa TV
• Xiki TV
• MTV Live HD
• Euro Indie
• Rumeli Tv
• Tek Rumeli Tv
• DELUXE Music
• Deutsches Musik

NDËRKOMBËTARE
• HRT 1
• RTS1
• RTS2
• TRT Turk
• ERT 1
• ERT World
• ARD
• TW1
• France 2
• France 3
• France 5
• La Une
• TV 3
• TVE Internacional
• TRT 1
• Star HD
• Show Tv
• Ukraina 24
• ICTV
• Kanal D
• ATV
• Fox TV
• Kanal 7
• Beyaz TV
• Rai 1
• Rai 2
• Rai 3
• Rai 4
• Rai 5
• Canale 5
• Italia 1
• ZDF
• RTL
• RTL 2
• Sat 1
• 1 Gold
• VOX
• PRO 7
• Pro 7 MAX
• Kabel 1
• Zdf Neo
• Super Rtl
• Nitro
• RTLplus
• n-tv
• VOXup
• Rhein-Main TV
• sixx
• sonnenklar TV
• TELE 5
• berlin
• Hope TV
• HSE24
• HSE24 EXTRA
• HSE24 TREND
• QVC
• QVC2

SPORT
• RTSH Sport
• TRT Spor
• ASpor
• Sport ALB
• Partizani channel

Lista e kanaleve të paketës televizive TIBO PREMIUM

Paketa TIBO PREMIUM për TV ofron të gjitha kanalet e platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë. Të gjitha kampionatet e platformës OVERSPORT, me Serie A, Kampionati Shqiptar, Copa del Rey dhe shumë kompeticione sportive të tjera. Të gjitha kanalet e platformës TRING me filma dokumentare dhe programe të ndryshme, ku mund të ndiqni edhe Champions League dhe shumë kampionate të tjera sportive. Më shumë kanale shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

 

SHQIPTARE
• Vizion
• Vizion+6
• RTSH 1
• RTSH +6
• RTSH 2
• RTSH 3
• RTK
• RTK +6
• Rtv 21
• Rtv 21 +6
• KTV
• KTV +6
• Alsat-M
• Alsat-M +6
• ISP Popullore
• ARB Nostalgjia
• Tring International
• RTSH Shqip
• RTSH Plus
• RTSH Agro
• RTSH Gjirokastra
• RTSH Korça
• Ora TV
• MCN TV
• Shijak TV
• RTV Dukagjini
• Koha TV
• Rtv 21 Maqedoni
• Club TV
• Tv Kopliku
• Star Plus
• Real TV
• Skampa
• TV Johaniter
• ACTV
• ALBTV USA
• Adria net
• Nesër TV
• TV Malisheva
• Kanal 10
• BESA
• Drita Tv

INFORMATIVE
• Tibo News
• Abc News
• RTSH 24
• News 24
• Syri Tv
• Euronews Albania
• Report TV
• Ora news
• Kanali 7
• RTSH Kuvend
• Fax news
• Scan TV
• Zëri TV
• ATV
• UTV
• AVN
• BBC World
• EuroNews
• France 24
• CNN Türk
• NTV
• Deutsche Welle
• WELT

KINEMA
• PRIME 1
• PRIME 1 +
• PRIME 2

• PRIME 2 +
• THRILLER
• THRILLER +
• DRAMA
• DRAMA +
• ACTION
• ACTION +
• COMEDY
• COMEDY +
• SERIAL
• ISP Hits
• GISP Hits +
• ISP Dramë
• ISP Dramë +
• ISP Aksion
• ISP Aksion +
• ARB Komedi
• ARB Komedi +
• ARB Mrekulli
• ARB Mrekulli +
• ISP Pikëpyetje
• ISP Pikëpyetje +
• ARB Shqip
• Klan Plus +6
• TDC
• Series
• Kanal D
• 3 Plus
• SMILE
• Tring Collection
• Tring Classic
• Tring family
• Tring Super
• Tring Super +6
• Tring Comedy
• Tring Comedy +6
• Tring Action
• Tring Action +6
• Tring Fantasy
• Tring Fantasy +6
• Tring Shqip
• Tring Life
• Tiring Novelas
• RTSH Film
• Fox
• Fox Life
• Fox Movies
• Rai Movie
• Rai Premium

ARGËTIM
• DOC 1
• DOC 2
• ISP Dokumentar
• ARB Aventura
• ISP Sport
• Living
• MUSE
• Tring History
• Tring Planet
• Tring World
• Premium HD
• Discovery Science HD
• Discovery Turbo Xtra
• Travel Channel HD
• 24 Kitchen
• Animal Planet HD
• TLC
• ID Xtra HD
• Arte
• TRT Belgesel
• TGRT Belgesel

• TV8
• TLC
• DMAX
• Kabel 1 Doku
• N24 Doku
• 1-2-3.tv

FËMIJË
• Ding Dong
• Ding Dong +
• Clover
• Clover +
• ISP Kalamajtë
• ISP Kalamajtë +
• Bubble Tv
• Baby TV
• Tring Kids
• TRING TRING
• TIP TV
• RTSH shkolle
• RTSH Kids
• Nicktoons
• Kika
• Cartoon Network
• Rai Gulp
• Rai Yoyo

MUZIKË
• Euro Al
• Click Channel
• RTSH Muzikë
• IN tv
• AMOL
• First TV
• Dasma
• NOVA MEDIA
• Diaspora TV
• Frame TV
• BBF
• STV Folk
• SuperSonic
• Folk +
• Elrodi TV
• Blue Sky
• AV 1
• AV 2
• AV 3
• Rtv Sharri
• MTV KOSOVA
• TURBO CHANNEL
• Isp MusiX
• Isp Shairat
• MFM
• Syri Blue
• Tv OPOJA
• Top estrada
• Elsa TV
• Xiki TV
• MTV Live HD
• Euro Indie
• Rumeli Tv
• Tek Rumeli Tv
• DELUXE Music
• Deutsches Musik

NDËRKOMBËTARE
• HRT 1
• RTS1
• RTS2
• TRT Turk
• ERT 1
• ERT World
• ARD
• TW1

• France 2
• France 3
• France 5
• La Une
• TV 3
• TVE Internacional
• TRT 1
• Star HD
• Show Tv
• Ukraina 24
• ICTV
• Kanal D
• ATV
• Fox TV
• Kanal 7
• Beyaz TV
• Rai 1
• Rai 2
• Rai 3
• Rai 4
• Rai 5
• Canale 5
• Italia 1
• ZDF
• RTL
• RTL 2
• Sat 1
• 1 Gold
• VOX
• PRO 7
• Pro 7 MAX
• Kabel 1
• Zdf Neo
• Super Rtl
• Nitro
• RTLplus
• n-tv
• VOXup
• Rhein-Main TV
• sixx
• sonnenklar TV
• TELE 5
• berlin
• Hope TV
• HSE24
• HSE24 EXTRA
• HSE24 TREND
• QVC
• QVC2

SPORT
• Oversport News
• Oversport 1
• Oversport 2
• Oversport 3
• Oversport 4
• Tring Sport News
• Tring Sport 1
• Tring Sport 2
• Tring Sport 3
• Tring Sport 4
• RTSH Sport
• Eurosport 1
• Eurosport 2
• TRT Spor
• ASpor
• Sport ALB
• Partizani channel

Lista e kanaleve të paketës televizive TIBO FILLESTARE

Paketa TIBO FILLESTARE ofron të gjitha kanalet e platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë. Kanale shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

 

SHQIPTARE
• Vizion
• Vizion+6
• RTSH 1
• RTSH +6
• RTSH 2
• RTSH 3
• RTK
• RTK +6
• Rtv 21
• Rtv 21 +6
• Alsat-M
• Alsat-M +6
• ISP Popullore
• ARB Nostalgjia
• RTSH Shqip
• RTSH Plus
• RTSH Agro
• RTSH Gjirokastra
• RTSH Korça
• RTSH Kukesi
• RTSH Shkodra
• Ora TV
• MCN TV
• Shijak TV
• Koha TV
• Tv Kopliku
• Star Plus
• Real TV
• Skampa
• TV Johaniter
• ACTV
• ALBTV USA
• Adria net
• Nesër TV
• TV Malisheva
• Kanal 10
• BESA
• Drita Tv

INFORMATIVE
• Tibo News
• Abc News
• RTSH 24
• News 24
• Syri Tv
• Euronews Albania
• Report TV
• Ora news
• Kanali 7
• RTSH Kuvend
• Fax news
• Scan TV
• Zëri TV
• ATV
• AVN
• EuroNews
• France 24
• CNN Türk

• NTV
• Deutsche Welle
• WELT

KINEMA
• PRIME 1
• PRIME 1 +
• PRIME 2
• PRIME 2 +
• THRILLER
• THRILLER +
• DRAMA
• DRAMA +
• ACTION
• ACTION +
• COMEDY
• COMEDY +
• SERIAL
• ISP Hits
• ISP Hits +
• ISP Dramë
• ISP Dramë +
• ISP Aksion
• ISP Aksion +
• ARB Komedi
• ARB Komedi +
• ARB Mrekulli
• ARB Mrekulli +
• ISP Pikëpyetje
• ISP Pikëpyetje +
• ARB Shqip
• Klan Plus +6
• TDC
• 3 Plus
• SMILE
• Tring Collection
• Tring Classic
• Tring Comedy
• Tring Comedy +6
• Tring Action
• Tring Action +6
• Tring Shqip
• Tring Life
• Tiring Novelas
• RTSH Film
• Rai Movie
• Rai Premiu

ARGËTIM
• DOC 1
• DOC 2
• ISP Dokumentar
• ARB Aventura
• ISP Sport
• Living
• Tring World
• Premium HD
• Travel Channel HD
• 24 Kitchen
• Arte

• TRT Belgesel
• TGRT Belgesel
• TV8
• TLC
• DMAX
• Kabel 1 Doku
• N24 Doku
• 1-2-3.tv

FËMIJË
• Ding Dong
• Ding Dong +
• Clover
• Clover +
• ISP Kalamajtë
• Bubble Tv
• ISP Kalamajtë +
• TRING TRING
• TIP TV
• RTSH shkolle
• RTSH Kids
• Kika
• Cartoon Network
• Rai Gulp
• Rai Yoyo

MUZIKË
• Euro Al
• RTSH Muzikë
• IN tv
• AMOL
• First TV
• Dasma
• NOVA MEDIA
• Diaspora TV
• Frame TV
• STV Folk
• SuperSonic
• Folk +
• Blue Sky
• AV 1
• AV 2
• AV 3
• Rtv Sharri
• MTV KOSOVA
• TURBO CHANNEL
• Isp MusiX
• Isp Shairat
• MFM
• Syri Blue
• Tv OPOJA
• Top estrada
• Elsa TV
• Xiki TV
• Euro Indie
• Rumeli Tv
• Tek Rumeli Tv
• DELUXE Music
• Deutsches Musik

NDËRKOMBËTARE
• HRT 1
• RTS1
• RTS2
• ERT 1
• France 2
• France 3
• France 5
• TV 3
• TRT 1
• Star HD
• Show Tv
• Kanal D
• ATV
• Fox TV
• Kanal 7
• Ukraina 24
• ICTV
• Beyaz TV
• Rai 1
• Rai 2
• Rai 3
• Rai 4
• Rai 5
• ZDF
• RTL
• RTL 2
• Sat 1
• 1 Gold
• VOX
• PRO 7
• Pro 7 MAX
• Kabel 1
• Zdf Neo
• Super Rtl
• Nitro
• RTLplus
• n-tv
• VOXup
• Rhein-Main TV
• sixx
• sonnenklar TV
• TELE 5
• berlin
• Hope TV
• HSE24
• HSE24 EXTRA
• HSE24 TREND
• QVC
• QVC2

SPORT
• RTSH Sport
• TRT Spor
• ASpor
• Sport ALB
• Partizani channel

Share This