Tel. +4971619562227 | Mob. +4917642039677 info@tibo-tv.eu

Me çfarë të shikojmë shërbimin e TiBO IPTV?

Zgjidh pajisjen Big Screen ose Small Screen dhe shijo të gjitha kanalet e platformave shqiptare, DigitAlb, Tring, SuperSport, Klan, RTSH dhe galerinë On Demand, me +2000 filma.

TiBO Box QuadCore

TiBO Box QuadCore është një pajisje me sistem operativ Android i cili lidhet me televizorin. Box-i dhe aplikacioni TiBO është zhvilluar 100% nga inxhinierë të
talentuar shqiptarë. Box-i vjen me përmasa 10cm2 dhe mundëson Video 4K. Mund të lidhet me wireless dhe funksionon si router për të shpërndarë internet wireless.
TiBO box Quadcore përfshin edhe telekomandën interaktive me mouse dhe tastierë, i cili ju mundëson një lundrim më të mirë në internet.

Android Box

Box-i Android është një pajisje e vogël televizive që funksionon me sistemin operativ Android dhe ju lejon të transmetoni përmbajtje në televizorin tuaj me anë të internetit.

Nëse ke një Box Android me sistem operativ mbi 5.0, shkarko aplikacionin “TiBO Smart TV” nga Google Play ose shkarkoje tel
linku më poshtë dhe me anë të një USB instaloje tek Box-i Android.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

Shkarko app tani për pajisje me sistem Android 5.0 ose më sipër.

Sony Smart TV

Shkarkoni aplikacionin “TiBO TV” dhe shikoni direkt në televizorin tuaj Smart me sistem Android mbi 5.0, 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Së shpejti edhe në pajisjet e tjera Smart TV: Apple TV, Samsung, LG, Amazon Fire.

Shkarko app tani për pajisje me sistem Android 5.0 ose më sipër.

Philips Smart TV

Shkarkoni aplikacionin “TiBO TV” dhe shikoni direkt në televizorin tuaj Smart me sistem Android mbi 5.0, 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Së shpejti do të jemi dhe në pajisjet e tjera Smart TV: Apple TV, Samsung, LG, Amazon Fire.

Shkarko app tani për pajisje me sistem Android 5.0 ose më sipër.

Hyundai Smart TV

Shkarkoni aplikacionin “TiBO TV” dhe shikoni direkt në televizorin tuaj Smart me sistem Android mbi 5.0, 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Së shpejti do të jemi dhe në pajisjet e tjera Smart TV: Apple TV, Samsung, LG, Amazon Fire.

Shkarko app tani për pajisje me sistem Android 5.0 ose më sipër.

Sharp Smart TV

Shkarkoni aplikacionin “TiBO TV” dhe shikoni direkt në televizorin tuaj Smart me sistem Android mbi 5.0, 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Së shpejti do të jemi dhe në pajisjet e tjera Smart TV: Apple TV, Samsung, LG, Amazon Fire.

Shkarko app tani për pajisje me sistem Android 5.0 ose më sipër.

Samsung Smart TV

Kontakto Kujdesi i Klientit TiBO për të marrë aplikacion “TiBO TV” të përshtatshëm për çdo televizor Samsung Smart TV. Shikoni 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

LG Smart TV

Shkarkoni aplikacionin “TiBO TV” në çdo LG Smart TV me sistem operimi webOS mbi 4.0 dhe shikoni +300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

Apple TV

Shkarkoni aplikacionin “TiBO TV” në pajisjen tuaj Apple TV dhe shikoni 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Amazon Fire TV Stick

Kontakto Kujdesi i Klientit TiBO për të marrë aplikacion “TiBO TV” të përshtatshëm për pajisjen Fire TV Stick. Lidheni pajisjen me çdo televizor dhe shikoni 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

VESTEL

Shkarkoni aplikacionin “TiBO TV” në pajisjen tuaj Vestel, Toshiba, Hitachi, Panasonic, etj dhe shikoni 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Android

Aplikacioni “TiBO mobile TV” përmban 80 kanale kryesore të platformave televizive me të mira shqiptare si DigitAlb, SuperSport, Klan, Tring, RTSH si dhe ofron një
galeri gjigande On Demand, me +1500 filma.

Mund ta përdorni me internet Wi-Fi ose 3G/4G.

Shkarko app tani për Mobile/Tablet Android.

IOS

Aplikacioni “TiBO mobile TV” përmban 80 kanale kryesore të platformave televizive me të mira shqiptare si DigitAlb, SuperSport, Klan, Tring, RTSH si dhe ofron një
galeri gjigande On Demand, me +1500 filma.
Mund ta përdorni me internet Wi-Fi ose 3G/4G.

Shkarko app tani për Mobile/Tablet iOS.

CILËSIA E VIDEOS

Në format HD dhe 4K

GUIDA E KANALIT

Programacion për çdo kanal

LISTA IME

Krijo listën e preferuar

KONTROLLI PRINDËROR

Vendos kodin me 4 shifra

REPLAY TV

Regjistrim për 7 ditë

PËRZGJEDHJE TITRASH

Zgjidh gjuhën që dëshiron

KËRKO FILM

Gjej filmin me emër

KUJDESI KLIENTIT

Shërbim cilësor 24/7
Share This