Tel. +4971619562227 | Mob. +4917642039677 info@tibo-tv.eu

Platforma e të gjithë shqiptarëve

TiBO është Platforma e vetme IPTV, Partnere Zyrtare me të gjitha platformat televizive shqiptare si DigitAlb, Tring, SuperSport,  Klan dhe RTSH, që operon në të gjithë globin. Tv shqip dhe Sport Live me Box Android, Smart TV dhe Mobile TV.

Ekran i madh: Samsung, LG, Sony, Philips, Hyundai, Fire TV, Box dhe Apple

Shijo magjinë direkt në televizorin tënd: Samsung, LG, Apple TV, Android TV (Sony, Philips, Hyundai, Sharp) ose Box Android, Amazon Fire Tv, Vestel TV (Toshiba, Hitachi, Panasonic, etj).

Ekrani i vogël: TV për mobile dhe tablet (Android, iOS, BlackBerry)

Shiko Sport, kanale Live TV dhe filma në rrugë, në shtëpi apo kudo që keni qasje në internet. Filmat, Sportet dhe kanalet tuaja të preferuara janë në TIBO mobile TV.

Kujdesi i Klientit TiBO

Shërbim profesional dhe i shpejtë. Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj.

Europë:
Faton Binakaj
Tel.: +49 7161 956 222 7 

Mob.: +49 176   420 396 77

 +49 176   420 396 77

E-mail: info@tibo-tv.eu

Share This