Tel. +4971619562227 | Mob. +4917642039677 info@tibo-tv.eu

Duke treguar të gjitha 2 rezultatet

  TiBO Mobile TV – Abonim 12 Muaj 59.00 €

 

59,00 €

BLI
PËRSHKRIMI I PAJISJES

PËRSHKRIMI I PAJISJES

Me aplikacionin “TiBO Mobile TV” do të keni kanalet kryesore të platformave televizive shqiptare si DigitAlb, SuperSport, Klan, Tring, RTSH si dhe një galeri gjigante me filma On Demand.

 Kujdes:

* ABONIMI PËR “TIBO Mobile TV” vlen vetëm për pajisjet mobile (smartphone/tablet, etj) dhe aktivizon shërbimet e apikacionit “TiBO mobile TV”. Ky abonim ofrohet falas vetëm për klientët që kanë abonim në Big Screen, të cilët mund të përdorin të njëjtin user si në TV.

*Pronësia dhe të drejtat eksluzive për programet dhe kanalet televizive dhe përmbajtjen e tyre për të gjitha territoret dedikuar ekskluzivisht abonentëve shqiptarë / shqipfolës.

KUSHTET E PËRGJITHSHME

1.
Për të vijuar me blerjen e produkteve dhe shërbimeve TiBO duhet të pranoni se jeni me kombësi ose origjinë nga trevat Shqiptare.

2.
Abonenti deklaron se pajisjet dhe abonimet në aplikacionet TiBO do të përdoren prej tij në mënyrë të përshtatshme, pa e dëmtuar dhe pa e përdorur në ambiente publike në mënyrë të paautorizuar nga legjislacionet në fuqi të shteteve përkatëse.

3.
Në mënyrë që të pranosh shërbimet e TiBO duhet të kesh lidhje të qëndrueshme në internet

4.
Lista e kanaleve mund të ndryshonë dhe ne nuk marrim përgjegjesi.

  TiBO Mobile TV – Abonim 1 Muaj 6.90 €

 

6,90 €

BLI
PËRSHKRIMI I PAJISJES

PËRSHKRIMI I PAJISJES

Me aplikacionin “TiBO Mobile TV” do të keni kanalet kryesore të platformave televizive shqiptare si DigitAlb, SuperSport, Klan, Tring, RTSH si dhe një galeri gjigante me filma On Demand.

 Kujdes:

* ABONIMI PËR “TIBO Mobile TV” vlen vetëm për pajisjet mobile (smartphone/tablet, etj) dhe aktivizon shërbimet e apikacionit “TiBO mobile TV”. Ky abonim ofrohet falas vetëm për klientët që kanë abonim në Big Screen, të cilët mund të përdorin të njëjtin user si në TV.

*Pronësia dhe të drejtat eksluzive për programet dhe kanalet televizive dhe përmbajtjen e tyre për të gjitha territoret dedikuar ekskluzivisht abonentëve shqiptarë / shqipfolës.

KUSHTET E PËRGJITHSHME

1.
Për të vijuar me blerjen e produkteve dhe shërbimeve TiBO duhet të pranoni se jeni me kombësi ose origjinë nga trevat Shqiptare.

2.
Abonenti deklaron se pajisjet dhe abonimet në aplikacionet TiBO do të përdoren prej tij në mënyrë të përshtatshme, pa e dëmtuar dhe pa e përdorur në ambiente publike në mënyrë të paautorizuar nga legjislacionet në fuqi të shteteve përkatëse.

3.
Në mënyrë që të pranosh shërbimet e TiBO duhet të kesh lidhje të qëndrueshme në internet

4.
Lista e kanaleve mund të ndryshonë dhe ne nuk marrim përgjegjesi.

Share This