Tel. +4971619562227 | Mob. +4917642039677 info@tibo-tv.eu

Kujdesi i Klientit TiBO TV

 

Shërbim profesional dhe i shpejtë. Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit

TiBO TV është në dispozicionin tuaj.

 

TiBO TV

Faton Binakaj

Turnhallerstrasse 19
D-73054 Eislingen

+49 7161 956 222 7

+49 176 420 39 677

 +49 176 420 39 677

info@tibo-tv.eu

Orari i Dyqanit

Hënë / Montag: 14:30-18:30
Martë/ Dienstag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Mërkurë/ Mittwoch: 14:30-18:30
Enjte/ Donnerstag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Premte /Freitag: 09:30-12:30 / 13:30 – 18:30
Shtunë / Samstag:
Me Termin / Nach Terminvereinbarung

Orari i Kujdestaris
E Hënë – E Premte 09:30 – 19:30
E Shtunë 11:00 – 15:00

Formulari Kontaktues

1 + 9 =

Share This