Tel. +4971619562227 | Mob. +4917642039677 info@tibo-tv.eu

Duke treguar të gjitha 6 rezultatet

Riabonim TiBO Familjare 12 Muaj në Box QuadCore

€ 159,00

BLI
Abonimi Familjar ka 270 kanale LIVE TV.

Të gjitha kanalet shqiptare, filma, programe për fëmijë dhe mbi 1500 filma On Demand.

Riabonim TiBO Premium 12 Muaj në Box QuadCore

€ 199,00

BLI
Abonimi Premium ka 300 kanale LIVE TV.

Të gjitha kanalet shqiptare, sporte, filma, programe për fëmijë dhe mbi 1500 filma On Demand

Riabonim TiBO Premium 3 Muaj në Box QuadCore

€ 79,00

BLI
Abonimi Premium ka 300 kanale LIVE TV.

Të gjitha kanalet shqiptare, sporte, filma, programe për fëmijë dhe mbi 1500 filma On Demand

Riabonim TIBO Familjare 12 Muaj + Ndërrim Box Dualcore me Quadcore

€ 179,00

BLI
Kjo ofertë është për klientët që kanë akoma boxin Dualcore

Me riabonimin 12 mujor Familjar, box-in e ri Quadcore e merr FALAS, me vetëm 20 Eur kosto aktivizimi si dhe 12 muaj TiBO Mobile TV DHURATË.

Riabonim TiBO Premium 12 Muaj + Ndërrim Box Dualcore me Quadcore

€ 219,00

BLI
Kjo ofertë është për klientët që kanë akoma boxin Dualcore

Me riabonimin 12 mujor Premium, box-in e ri Quadcore e merr FALAS, me vetëm 20 Eur kosto aktivizimi si dhe 12 muaj TiBO Mobile TV DHURATË.

Riabonim TIBO Premium 3 Muaj + Ndërrim Box Dualcore me Quadcore

€ 99,00

BLI
Kjo ofertë është për klientët që kanë akoma boxin Dualcore

Me riabonimin 3 mujor Premium, box-in e ri e merr FALAS, me vetëm €20 kosto aktivizimi dhe 3 muaj TiBO Mobile TV DHURATË.

Share This